top of page

Könyvajánlók

Ma a korosztályunkból sajnos egyre kevesebben olvasnak könyveket. Talán a digitalizáció miatt vagy csak azért, mert már nem vagyunk olyan kíváncsiak, mint elődeink. Ha így van, akkor ezen sürgősen változtatni kell, ezért itt ajánlok pár olyan olvasmányt, amik felkeltik, egy csak nagyon ritkán olvasó fiatal érdeklődését az irodalom iránt.

Váltságdíj nélkül: Négy kamasz a pincébe zárva. Nem tudják mi történt velük, csak egy a biztos: menekülni kell. Egyik társuk felkutatása érdekében eleinte különös, majd félelmetes helyzetekbe keverednek a regény során a főszereplők.

Csikk: Egy egyszerű srác egyszerű délelőttjét megzavarja az új, rejtélyes osztálytárs. Kalandra hívja es egy kis huza-vona után enged is főszereplőnk. Izgalmas kalandokba keverednek, barátokat szereznek es lassacskán felnőnek.

Black Box: Hét fiatalt bezárnak egy házba egy új valóságshow keretein belül. Az egész ország figyeli őket a verseny során ahol a cél az, hogy legtovább bent maradjanak a házban. Aztán megtörténik a tragédia. Ki vállalja a felelősséget?


bottom of page